|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ralf63
|
Napisane: 26 kwi 2022, o 12:07 |
|
Imię: Rafał
|
ym razem niekoniecznie urbex z naszej gminy a ze wsi Adamów, która jest na wyciągnięcie od Brwinowa (niecałe 10 km). Korzystając z pogody udałem się do opuszczonego domu/ dworku w tejże wsi. Dom bardzo zniszczony, widać, że pierwszy był pożar a dalej już poszło. Wszystko rozkradzione, zniszczone, nie znalazłem żadnych osobistych pamiątek, które mogłoby świadczyć o domownikach. (para kaloszy, zabawka dziecięca). Budynek bardzo niebezpieczny, już od wejścia na teren wszędzie informacje o zakazie, o możliwości wypadku. Eksploracja tego obiektu jest bardzo niebezpieczna, podłogi ledwo się trzymają (budynek ma piwnice), sufity jeśli gdzieś jeszcze są mocno się uginają, jeśli nie ma to wystają drewniane bele, które w każdej chwili mogą spaść. W piwnicy znalazłem materac, co może sugerować, że ktoś tam zamieszkiwał/ zamieszkuje. Dom położony w zarośniętym "parku", dostęp wiosną bardzo utrudniony, ze względu na bujną roślinność. Na terenie znajduje się studnia.
Po więcej zdjęć zapraszam na nasz fanpage https://www.facebook.com/urbexbrwinow
|
|
 |
|
 |
le_szek
|
Napisane: 29 kwi 2022, o 12:19 |
|
 |
Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 09:40 Posty: 8317 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
|
ralf63 napisał(a): Po więcej zdjęć zapraszam na nasz fanpage Zdjęć nie dodałeś żadnych, więc dziwi to "więcej". Albo wstaw kilka chociaż, albo wątek trafi do linkowni.
_________________ Jeśli gdzieś nie wyświetlają się moje zdjęcia, proszę o PM.
|
|
 |
|
 |
Dodaj do:
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|
|
|