|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
trobal
|
Napisane: 11 mar 2011, o 21:09 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 9 mar 2010, o 06:42 Posty: 2434 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 1
Imię: Tomek
|
_________________ wygodnie jest nie wiedzieć wygodnie jest iść spać Lech Janerka "Epidemia epilepsji"
|
|
 |
|
 |
RoboCop
|
Napisane: 12 mar 2011, o 07:26 |
|
Dołączył(a): 10 sie 2010, o 17:22 Posty: 559 Lokalizacja: Trójkąt Trzech Cesarzy
Imię: Robert
|
Intrygująco wyglądają głowy na słupach ogrodzeniowych, jakby nie z tego tysiąclecia.
|
|
 |
|
 |
trobal
|
Napisane: 12 mar 2011, o 08:07 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 9 mar 2010, o 06:42 Posty: 2434 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 1
Imię: Tomek
|
Głowy są intrygujące i występują nie tylko w tym jednym miejscu. Temat był już poruszany wcześniej w wątku o "buźkach".
_________________ wygodnie jest nie wiedzieć wygodnie jest iść spać Lech Janerka "Epidemia epilepsji"
|
|
 |
|
 |
Klimek
|
Napisane: 12 mar 2011, o 20:39 |
|
|
Cieszę się, że mogę trochę uzupełnić     Klimontów to bardzo fajne miasteczko i okolica ciekawa! Próbowalismy znależć jakąś miejscowość na wschód od Klimontowa, 2 godziny błądzenia po wioskach - nic. Piękna okolica! Zatrzymalismy się z tym szukaniem na Sandomierzu
|
|
 |
|
 |
RoboCop
|
Napisane: 12 mar 2011, o 20:43 |
|
Dołączył(a): 10 sie 2010, o 17:22 Posty: 559 Lokalizacja: Trójkąt Trzech Cesarzy
Imię: Robert
|
trobal napisał(a): Głowy są intrygujące i występują nie tylko w tym jednym miejscu. Temat był już poruszany wcześniej w wątku o "buźkach". Rzeźby są o tyle dziwne, że wydają się bardzo prymitywne w porównaniu z przepychem w bryle i we wnętrzu jaki reprezentuje. Tamten temat oczywiście już widziałem od dawna, bacznie wypatruje, żeby znaleźć "swoje głowy", ale na razie takowych nie spotkałem
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|
|
|