Zarejestruj    Zaloguj    Dział    Szukaj    FAQ

Strona główna forum » Eksploracja » Pałace, dwory » Pałace, dwory - Dolnośląskie




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Post Napisane: 3 maja 2011, o 17:31 
Offline

Dołączył(a): 13 mar 2011, o 18:32
Posty: 73
Lokalizacja: Wrocław
Imię: Waldemar
Ślubów - pałac aktualnie szkoła podstawowa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek


Ostatnio edytowano 25 maja 2011, o 21:40 przez infobroker, łącznie edytowano 1 raz

Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 5 maja 2011, o 12:18 
Offline
Bratnia dusza

Dołączył(a): 27 sty 2011, o 10:32
Posty: 693
Lokalizacja: Bytom
Imię: Tomasz
W nawiązaniu do tego co zostało napisane w wątku o niby Ślubowie Dolnym oraz na podstawie strony: http://www.glogow.pl/okolice/podstrony/gorowski/slubow.htm, można przypuszczać, iż powyższy obiekt jest w Ślubowie Dolnym!

_________________
"Człowiek dobrze ułożony tak naprawdę jest dopiero w trumnie" - T.K.


Góra 
 Zobacz profil GG  
 
 Post Napisane: 5 maja 2011, o 16:39 
Offline

Dołączył(a): 28 gru 2010, o 19:59
Posty: 1142
Lokalizacja: Thorn Wpr.
Pochwały: 1
Imię: Tymoteusz
Dawniej:


Załączniki:
Komentarz: glogow.pl
kłoda5.jpg
kłoda5.jpg [ 59.9 KiB | Przeglądane 364 razy ]
Komentarz: glogow.pl
kłoda6.jpg
kłoda6.jpg [ 42.3 KiB | Przeglądane 364 razy ]
Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 20 maja 2011, o 21:22 
Offline

Dołączył(a): 13 mar 2011, o 18:32
Posty: 73
Lokalizacja: Wrocław
Imię: Waldemar
Szamot napisał(a):
W nawiązaniu do tego co zostało napisane w wątku o niby Ślubowie Dolnym oraz na podstawie strony: http://www.glogow.pl/okolice/podstrony/gorowski/slubow.htm, można przypuszczać, iż powyższy obiekt jest w Ślubowie Dolnym!


Proponuję pojechać na miejsce i wspiąć się pod górę aby zobaczyć ten pałac następnie pojechać w dół do końca wioski i obejrzeć drugi pałac z zabudowaniami gospodarczymi. Jak dla mnie ukształtowanie terenu na którym znajduje się ten pałac wskazuje że znajduje się w miejscowości Ślubów Górny.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Post Napisane: 25 maja 2011, o 21:40 
Offline

Dołączył(a): 13 mar 2011, o 18:32
Posty: 73
Lokalizacja: Wrocław
Imię: Waldemar
Myślę że takie rozwiązanie zadowoli wszystkich Ślubów jest aktualnie jeden a pałace dwa więc wystarczy że nazwiemy Ślubów I i Ślubów II, wilk będzie syty a owca cała :lol:


Góra 
 Zobacz profil  
 
Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb Śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strona główna forum » Eksploracja » Pałace, dwory » Pałace, dwory - Dolnośląskie


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

 
 

 
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

[ Time : 0.215s | 16 Queries | GZIP : Off ]