|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
Autor |
Wiadomość |
RoxiGirl
|
Napisane: 22 maja 2011, o 11:17 |
|
Imię: Edyta
|
jednak jakiś kupiec się znalazł ; ) i niestety już nie da się tam wejsc
|
|
 |
|
 |
RoxiGirl
|
Napisane: 22 gru 2011, o 19:01 |
|
Imię: Edyta
|
|
 |
|
 |
damianq12
|
Napisane: 12 sie 2013, o 17:01 |
|
Imię: Damianq
|
Witam witam  Mam dość świeże informacje na temat pałacyku, ponieważ niemal codziennie doń jadę. Obecnie jest naprawdę cudowanie wyremontowany. Z zewnątrz robota zrobiona, pozostało tak naprawdę zasianie ziemi i tyle, podjazd i brama juz prawie gotowa. W środku 3 piętro (najwyżej położone) jest już praktycznie wykończone, 2 - obecnie prowadzone wykończeniowe tak jak i 1. Parter wciąż do zrobienia. Mam sporo fotek, jak wróce do domu, to wrzucę. Obecny właściciel kupił posiadłość za 12 milionów (plus minus). Na same remonty wydał już z 5  . I to nie będzie żadne SPA, chociaż faktycznie takie pogłoski chodziły po najbliższych wioskach. Ciężko w to uwierzyć, ale pałacyk będzie niczym innym jak... "dom"  . Tak tak, właściciel wprowadza się tam ze swoją rodziną. Wejść już naprawdę sie nie da, ochroniarz nie wpuści nikogo bez zezwolenia kierownika budowy. Jeżeli nie jest się członkiem ekipy budowlanej, ogrodniczej, sprzątajacej itp. nie zostaniesz wpuszczony/wpuszczona.
|
|
 |
|
 |
Petrus
|
Napisane: 12 sie 2013, o 17:35 |
|
 |
Muszkieter |
 |
Dołączył(a): 29 maja 2009, o 21:16 Posty: 5159 Lokalizacja: Silesia Pochwały: 1
|
Witaj. Chętnie zobaczymy jakieś zdjęcia wnętrz jak i otoczenia
|
|
 |
|
 |
damianq12
|
Napisane: 12 sie 2013, o 17:53 |
|
Imię: Damianq
|
Jasna sprawa, po 22 będę w domu i się za to zabiore
|
|
 |
|
 |
buba
|
Napisane: 5 mar 2016, o 16:09 |
|
 |
Przyjaciel |
Dołączył(a): 29 lis 2010, o 23:14 Posty: 3046 Lokalizacja: Oława
Imię: paulina
|
_________________ "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
|
|
 |
|
 |
Heniek
|
Napisane: 6 mar 2016, o 12:38 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 31 maja 2009, o 21:36 Posty: 6487 Lokalizacja: Chorzów/Hajduki Pochwały: 1
Imię: Henryk.
|
"Ktos z was ma pomysl czym moze sie kierowac taki wlasciciel oprocz wrodzonej bezinteresownej zlosliwosci i pogardy dla innych ludzi?"
Własność rzecz święta,moja "ja" górą,teraz ja równy wojewodzie,utracone szlachectwo. Co taki gość może wymyśleć? Wszystko,niezmierzone są meandry myślenia.
_________________ "Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę.Kocham śląską ziemię i śląską krainę....." Juliusz Ligoń. [*] http://www.youtube.com/watch?v=4Fx4mshinO0 [*]
|
|
 |
|
 |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|
|
|