|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Markus
|
Napisane: 22 cze 2014, o 08:14 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 21:15 Posty: 1852 Lokalizacja: Mikołów
|
|
 |
|
 |
coderiese
|
Napisane: 22 cze 2014, o 09:33 |
|
|
dzień dobry; myślę że warto jeszcze wrzucić krótką mapkę dojścia do kirkutu:  gdzie strzałka lewo/prawo to główna droga Cisna – Komańcza. „1” to wjazd do rzeczonej stadniny. „2” to miejsce gdzie tkwi ledwo czytelna tablica a „3” to sam kirkut. Są, jak widać, dwie drogi na ten kirkut - jedna od strony drogi (jest nawet tablica - ledwo czytelna) i druga, przez prywatną posesję. Ta od drogi istnieje tylko w teorii - zarośnięta maksymalnie, to po prostu przedzieranie przez chaszcze, rzeczkę i błoto. Odpuscilismy. Ale nieco wcześniej znajduje się stadnina koni - było dość wcześnie ale zadzwoniłem na wywieszony numer telefonu. Babka nie była uszczesliwiona bo wlasnie odeszla od sniadania, musiala sciagnąć psa (nieco wrednego) ale udało się. Wlezliśmy. Potem lajtowo spacerkiem przez zagrodę końską i byliśmy na miejscu. Wielkie podziękowania dla właścicielki. pozdrawiam Jacek Drożdż Zabrze
|
|
 |
|
 |
_hipcia
|
Napisane: 22 cze 2014, o 14:01 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 20:46 Posty: 4449 Lokalizacja: Rybnik Pochwały: 1
Imię: Małgosia
|
Markus napisał(a): Cóż było robić, wysłała mnie tam Małgosia z prikazem "bez zdjęć nie wracaj"  pozostała więc droga przez hodowlę koni (w głębi dało się słyszeć psy). Tak było  Potwierdzam  Jeszcze raz brawa, że Wam się udało dojść  Jacek, dzięki za mapkę, będzie "na zaś"
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|
|
|