|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
pinus
|
Napisane: 3 paź 2009, o 14:02 |
|
 |
Bratnia dusza |
 |
Dołączył(a): 20 cze 2009, o 18:32 Posty: 397 Lokalizacja: Bukowno - Zagłębie Dąbrowskie
Imię: Piotr
|
Już prawdopodobnie niewiele z niej zostało. Komin chyba wyburzony. Kiedyś prężnie działjąca Oto fotki z przed kilku lat.
Ostatnio edytowano 7 mar 2018, o 13:54 przez Aga, łącznie edytowano 3 razy |
Wycięto zdjęcia, które się nie wyświetlały |
|
|
 |
|
 |
le_szek
|
Napisane: 3 paź 2009, o 14:17 |
|
 |
Administrator |
 |
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 08:40 Posty: 6793 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Leszek
|
Nie zostało z niej nic - poza zalaną odkrywką. Byłem tam jakieś dwa lata temu - wtedy już nie dało się wejść do środka (otwory były zasypane ziemią lub zabezpieczone), rok później - nie było już nic.
Na zumi.pl jeszcze jest, na PKT - już nie.
_________________ — Patrz, Kościuszko, na nas z nieba! — raz Polak skandował i popatrzył nań Kościuszko, i się zwymiotował. K.I.Gałczyński
|
|
 |
|
 |
pinus
|
Napisane: 3 paź 2009, o 14:28 |
|
 |
Bratnia dusza |
 |
Dołączył(a): 20 cze 2009, o 18:32 Posty: 397 Lokalizacja: Bukowno - Zagłębie Dąbrowskie
Imię: Piotr
|
No niestety głupota ludzka nie zna granic, jak widać po zdjęciach sam tam wchodziłem - ale w strachu troche byłem - komin ledwo sie trzymał. Ale całe szczęście nic nikomu sie nie stało i wyburzyli to wszystko. Obiekt całkiem ciekawy. Druga taka była w Bukownie ale już nie zdążyłem bo już zburzona.
|
|
 |
|
 |
Płatek
|
Napisane: 30 maja 2011, o 22:03 |
|
 |
Bratnia dusza |
 |
Dołączył(a): 27 lip 2009, o 21:58 Posty: 339 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza/Gołonóg
Imię: Andrzej
|
Widoczny staw jest przy ul. Ceglanej ale to chyba była inna cegielnia niż ta Pinusa.
|
|
 |
|
 |
Płatek
|
Napisane: 30 maja 2011, o 22:36 |
|
 |
Bratnia dusza |
 |
Dołączył(a): 27 lip 2009, o 21:58 Posty: 339 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza/Gołonóg
Imię: Andrzej
|
Pomyliłem się przepraszam,staw jest przy ulicy Składowej.Przystanek autobusowy nosi nazwę cegielnia.
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|
|
|