|
 |
EksploratorzyForum Zbuntowanych Poszukiwaczy |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
trobal
|
Napisane: 22 sty 2012, o 09:48 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 9 mar 2010, o 06:42 Posty: 2434 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 1
Imię: Tomek
|
_________________ wygodnie jest nie wiedzieć wygodnie jest iść spać Lech Janerka "Epidemia epilepsji"
|
|
 |
|
 |
buba
|
Napisane: 26 sty 2012, o 17:27 |
|
 |
Przyjaciel |
Dołączył(a): 29 lis 2010, o 23:14 Posty: 2745 Lokalizacja: Oława
Imię: paulina
|
jakies 8-10 lat temu zrobilismy tam sobie piknik z rodzicami w drodze na Podlasie  ciekawe do czego sluzyl ten dziwny budynek bez okien tylko pomalowany na czarno w takie prostokaty?
_________________ "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
|
|
 |
|
 |
trobal
|
Napisane: 26 sty 2012, o 18:12 |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Dołączył(a): 9 mar 2010, o 06:42 Posty: 2434 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 1
Imię: Tomek
|
Do czego służył nie wiem ale zanim zdecydowałem się na spacer po terenie widziałem zdjęcia z blogu Poszukiwanie dobrego kadru Nie wiem czy te kości leżały w tym właśnie budynku. W mroku tam panującym mogłem je przeoczyć.
_________________ wygodnie jest nie wiedzieć wygodnie jest iść spać Lech Janerka "Epidemia epilepsji"
|
|
 |
|
 |
buba
|
Napisane: 26 sty 2012, o 19:34 |
|
 |
Przyjaciel |
Dołączył(a): 29 lis 2010, o 23:14 Posty: 2745 Lokalizacja: Oława
Imię: paulina
|
o kurcze... ten budynek wygladam mi bardzo mrocznie ale tego sie nie spodziewalam! istny cmentarz!
poszukam, moze mam jakies fotki z tego miejsca- acz robilam tylko zdjecia z zewnatrz budynkow bo mi sie popsula lampa blyskowa
_________________ "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
|
|
 |
|
 |
zmstr
|
Napisane: 4 kwi 2018, o 11:10 |
|
Imię: Krzysztof
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|
|
|